Altijd Kraan
Voor alle klussen

Over mij

Ik ben Arnold Kraan en heb op het Hout- en meubelleringscollege gezeten. Na mijn schooltijd heb ik ongeveer 20 jaar in de in- en verkoop bij diverse grote bouwmaterialenhandelaren gewerkt. Hierdoor heb ik een brede materiaalkennis en weet ik waar ik goede en betaalbare materialen vandaan kan halen. In 2014 hebben we een nieuwe woning gekocht en deze zelf ingericht met onder andere schuifdeurkozijnen, laminaat vloeren, kleding kasten, computerkast en een juweeltje van een buitenkeuken.
Door deze verbouwing ben ik er achter gekomen dat mijn passie bij interieurklussen en timmerwerk ligt en ben ik mijn eigen zaak gestart. Daarnaast kan ik ook mijn administratieve talenten inzetten voor particulieren en collega ZZP-ers.

Altijd Kraan probeert "groen" te werken. Dat betekend dat de materialen die ik gebruik lokaal gehaald of bezorgd worden en dat de materialen verantwoord geproduceerd zijn. Ook probeer ik zo veel mogelijk mijn klussen lokaal te zoeken en deze met de elektrisch ondersteunde bakfiets te bezoeken.

Klussen in de binnenstad van Utrecht en in Leidsche Rijn zijn voor mij dus ook goed te doen hierdoor.